Fysioterapeutti

Fysioterapeutti

Olen Fysiosin fysioterapeutti (AMK) Hanna-Leena Kivimäki.

Muistisairaiden parista minulla on jo yli 24 vuoden kokemus toimiessani ensin palvelutalossa lähihoitajana ja sittemmin jatkaessa työtäni fysioterapeuttina.Olen iloinen ja ulospäin suuntautunut. Koen ihmisen arvokkaana yksilönä. Korvienväli on mielestäni kiinnostavin osa ihmiskehoa.

Asiakkaan hyvinvointi ja häntä hyödyttävä fysioterapia ovat lähtökohtia työssäni. Herkällä korvalla kuunnellen asiakkaan voimavaroja ja toiveita fysioterapiajaksosta tulee onnistunut kokemus. Monet asiakkaitteni omaiset ovat kokeneet käyntini tärkeiksi, niin toimintakyvyn kuin turvallisen läsnäolon säännöllisyytenä omaiselleen. Useat asiakkaistani ovatkin jääneet pitkäaikaisiksi ylläpitämään toimintakykyään säännöllisesti. Vapaa-aikaani vietän mielelläni hevosen selässä tai koiran kanssa metsälenkillä, yhdessä perheeni kanssa.

Pyrin työssäni löytämään asiakkaiden arkea helpottavia keinoja fysioterapian laajasta ja kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Iloinen fysioterapiahetki, rauhallinen hieronta, päättäväinen ja tavoitteellinen harjoittelu, vesi elementtinä, tukeva kinesioteippaus, harkittu apuvälineiden hankinta ja niiden hienosäätö kuuluvat kaikki työhöni.

 

 

Hienomotoriikka